Γιατί η γνώση δεν φέρνει... απόγνωση

Αγρότες κατεβαίνουν με τα τρακτέρ να "οργώσουν" το κέντρο της Αθήνας.

Συλλαλητήριο την Τετάρτη με τόπο συνάντησης την πλατεία Βάθης στις 2 το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία προς το Σύνταγμα.
Ξεφεύγει η κόντρα κυβέρνησης - αγροτών, μετά τις άκαρπες επαφές που είχαν εκπρόσωποί τους με τους υπουργούς, Γιάννη Στουρνάρα και Αθανάσιο Τσαυτάρη, στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους με παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη, επιμένοντας στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους, τα οποία, όπως επισημαίνουν, είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή τους.
Τη σχετική πρόταση των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας υιοθέτησαν και εκπρόσωποι μπλόκων απ' όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.
Τόπος συνάντησης ορίστηκε η πλατεία Βάθης στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία προς το Σύνταγμα.
Οι αγρότες καλούν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική, που πλήττει όλους τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα.
Τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Τετάρτη θα υπάρξει κινητοποίηση ανά νομό για την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο συλλαλητήριο, αλλά και επαφές με άλλους φορείς, προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον συνεχιζόμενο αγώνα των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

test

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.