Έχασαν 146 κιλά... Τι θα κάνουν όμως, με το σώμα που... περισσεύει; Δείτε την εικόνα.Η 23χρονη Λίζα Μπέργκ γνώρισε τον σύντροφό της Τζον Βανμπάσκιρκ στο διαδίκτυο και πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι. Οι δύο νέοι είχαν ένα φανερά κοινό σημείο, ήταν και ο δύο παχύσαρκοι. Εκείνη την περίοδο η Λίζα ζύγιζε 127 κιλά και ο Τζον ζύγιζε 190 κιλά, αλλά ήδη προσπαθούσε να χάσει κιλά εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας.
Το ζευγάρι μετακόμισε σε δικό του σπίτι και η Λίζα βλέποντας τον σύντροφό της να προσπαθεί να χάσει κιλά, άρχισε και εκείνη τις δικές της προσπάθειες. Οι δύο τους υιοθέτησαν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, άρχισαν να κάνουν ποδήλατο και πεζοπορία και έβαλαν στην ζωή τους τα φρούτα. Η Λίζα δήλωσε ότι προέρχεται από μια οικογένεια παχύσαρκων και θεωρούσε φυσιολογικό να τρώει πολύ, ενώ ο σύντροφός της ήταν από παιδί παχύσαρκος και γι' αυτό τον λόγο στο σχολείο υπήρξε θύμα bullying.
Μετά από κοινή προσπάθεια έχασαν και οι δύο 146 κιλά! Μετά όμως από τα κιλά που έχασαν απέμεινε στο σώμα και των δύο το δέρμα που «περίσσευε» και έκανε το σώμα τους αντιαισθητικό. Η Λίζα δήλωσε ότι αυτό το δέρμα έμοιαζε με «το κουφάρι του παλιού της εαυτού».
Η Λίζα και ο Τζον υποβλήθηκαν σε κοιλιοπλαστική και τώρα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας μπροστά τους μια καινούρια ζωή και μπορούν χωρίς προβλήματα να απολαύσουν την ευτυχία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

test

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.