Και όμως υπάρχει λόγος... Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει πάντα φωσφοριζέ ρούχα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο...Πολλές φορές έχουν γίνει σχόλια για την προτίμηση στα έντονα και φωσφοριζέ χρώματα που δείχνει να έχει η βασίλισσα Ελισάβετ. Όμως, λίγοι είναι εκείνοι που ξέρουν ότι υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό.
Στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι η εμφανίστηκε με ένα λαχανί παλτό και ασορτί καπέλο, ενώ στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ είχε επιλέξει το λεμονί χρώμα.
Και αυτές δεν ήταν οι μόνες φορές που είδαμε την βασίλισσα Ελισάβετ να φοράει ρούχα σε έντονα χρώματα.

Σύμφωνα με την νύφη της, Σόφι, η βασίλισσα Ελισάβετ, προσωπικά, έχει επιλέξει να φοράει τόσο έντονα χρώματα για να είναι βέβαιη ότι καθένας θα μπορεί να την εντοπίζει ανάμεσα στο πλήθος.
«Πρέπει να ξεχωρίζει για να μπορούν οι άνθρωποι να την βλέπουν», είπε η Σόφι μιλώντας σε ένα ντοκιμαντέρ για τη βασίλισσα Ελισάβετ.
«Ας μην ξεχνάμε, ότι όταν πηγαίνει η βασίλισσα κάπου, όλοι από το πλήθος προσπαθούν να την δουν έστω και από μακριά, για να μπορούν να λένε ''είδα την βασίλισσα καθώς περνούσε''».

Μάλιστα, όσα είπε η νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ, επιβεβαίωσαν και άλλες βασιλικές πηγές. «Η βασίλισσα ξέρει ότι πάντα πρέπει να ξεχωρίζει από το πλήθος και για αυτό το λόγο τα χρώματα έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στη ντουλάπα της», δήλωσε η Καρολίν ντ Γκιντάντ, επιμελήτρια έκθεσης του βρετανικού στέμματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

test

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εικόνες θέματος από clintspencer. Από το Blogger.